bad

Idag tog vi årets första dopp. Det var iskallt!
Innan dess var vi på Hjärta till hjärta, fick med oss ett balkongord, en blomlåda, en väska och ett Afrika-pussel hem. Vi har även fixat gardiner i sovrummet så imorgon hoppas jag att jag slipper vakna av solen!

planteringsdag

Just nu har jag fullt upp med praktik, projektarbete, Tant Grön, tjejgrupp och pendlande. Idag hann Rikard och jag i alla fall plantera och så lite ute på balkongen. Hoppas det inte blir minusgrader inatt!! Det kommer bli en fin och grön balkong. Det enda som saknas är ett bord och lite stolar så att man kan sitta där ute också.

tre rum och kök

Nu bor jag och Rikard tillsammans. Vi börjar få ordning på lägenheten, även om det fortfarande står lite banankartonger här och var och hyllor som ska sättas upp. Det jag mest av allt vill få upp nu är persiennen i sovrummet. Vi har såklart morgonsol där, och det vore nog okej om det inte vore för att Willgot börjar yla och vill in i garderoberna så fort det blir ljust. Får se om det är bättre imorgon.

I lördags fick jag min julklapp, Rikard och jag var på Di Leva i Norrköping. Det var en fin föreställning, en blandning av trolleri, berättelser, fniss, musik, visdomsord och lite kärleksvrål. En väldigt härlig start på vårt samboliv!



RSS 2.0