fest och seg

Igår blev det inflyttningsfest hos Helena (tre veckor försenat..). Det var rätt lungt och mycket trevligt, senare utgång till Harrys. Det var roligt och mycket dansande. Men jag vet inte om jag börjar bli gammal eller nåt, runt halvtolv blev jag jättetrött. Höll ut ett tag till, försökte få med mig någon till Brygget (som om det skulle göra mig piggare...) men misslyckades så jag tog bussen hem tio över tolv. Åt lite pasta, försökte titta på tv och pratade i telefon tills jag somnade.

Idag var det tänkt att jag skulle plugga, men har inte riktigt lyckats med det. Yrar omkring och tänker att jag ska göra massa saker som jag inte gör. Är hungrig men orkar inte laga någon mat. Får försöka se till att äta nåt och sen måste jag verkligen sätta igång med plugget! Har ju faktiskt rätt mycket att göra, även om jag inte riktigt verkar förstå det.


omberg

Har varit på Omberg idag. Var uppe på Hjässan och tittade på utsikten, sen bar det av mot Stolplycke hamn där vi fikade i blåsten. Efter fika och fotande åkte vi till Västra Väggar och tittade lite mer på ett blåsigt Vättern. På väg hem stannade vi till vid Tåkern. Hade ingen kikare med oss så jag tror inte jag såg någon fågel. Bara lite prickar. Men det var väldigt trevligt ändå.

Det har varit en bra dag. Nu ska jag läsa lite och sen blir det lite öl med Sandra.


and this time is fine just as it is

Idag när jag satt ute på balkongen fick jag precis samma känsla som för ett år sedan. Livet är rätt så annorlunda mot vad det var för ett år sedan, och jag bodde inte ens här då, men ändå kom den känslan. Det blir så ibland, med vissa låtar eller ett visst väder eller kanske mat, att man på nåt sätt påminns om det gamla.

Mycket är bättre mot vad det var förra året, men vissa saker och vissa människor saknar man. Vissa människor man trodde att man alltid skulle ha i närheten, men som helt plötsligt bara försvinner. Jag kan acceptera att man mår dåligt, jag har haft med människor som mår dåligt att göra förr. Men jag kan inte gå runt och säga att det är okej att någon, som är min vän, behandlar mig hur som helst. Jag kan inte gå runt och vänta och säga att det är okej att dessa människor ställer in saker gång på gång på gång. Det är helt enkelt inte okej, och det är sånt som förstör mig, som har förstört mig förut. Men det är värre när det kommer från den person man minst av allt trodde att det skulle komma ifrån.

Å andra sidan finns det mycket mycket som är bättre. Det finns de som håller mer på tider och som helt enkelt är fina. Och även om det inte skulle fortsätta så är jag glad över den här tiden.

läsdag

Idag har jag faktiskt läst mycket mycket om USA's government och congress och president och så vidare. Imorgon blir det ännu mer! På torsdag har vi "study groups", hoppas jag har hunnit läsa allt (och hunnit förstå vad det är vi ska ha läst..)

Nu sitter katten framför datorn och jag har lite svårt att se tangenterna, men det verkar bli rätt ändå.

Sa hejdå till vuxendramagruppen idag, det var lite sorgligt, men måste förstå att jag inte kan hinna med allt. Vill kunna känna att jag kan ta jobb om det skulle komma upp något.


and I can still smell you on my fingers, and taste you on my breath

Efter mycket mys och sovande blev det ett besök på missionskyrkans ungdomsdramagrupp för att ta en titt på pjäsen de ska sätta upp. Verkar intressant och spännande och funderar på att satsa på den istället för den vanliga dramagruppen. Eftersom mamma bor så nära åkte jag hem och pratade med henne efteråt. Det känns som om det var länge sen vi sågs, eller så är det bara det att mycket som jag och hon funderar över som har hänt.

När jag kom hem kom Kim hit och rökte, sen har jag försökt plugga. Fick i alla fall hem första föreläsningen om USA, så den har jag tittat på. Borde bara läsa lite till!! Eller mycket mer!! Har MASSOR att ta igen i skolan. Detta skulle ha gjorts i helgen men det är svårt. Borde se över mina prioriteringar, men vissa saker vill man inte prioritera bort. Men nu blir det en liten paus i alla fall och lite hårdpluggande några dagar. Måste hinna ifatt skolan.

Nu blir det Kim och förhoppningsvis muffins!


RSS 2.0